WereldDansWerkPlaats
terug naar overzicht

WereldDansWerkPlaats

Monsoon

WereldDansWerkplaats - iedere donderdag in De Vaillant

In WereldDansWerkPlaats krijg jij als werelddansbeoefenaar de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, met elkaar en van elkaar te leren en de uitkomsten aan publiek te laten zien via het choreografietraject en/of coaching op maat.

Choreografietraject

Tijdens het choreografietraject worden crossovers tussen verschillende werelddansen gestimuleerd. Iedere danser gebruikt de eigen basis voor het ontwikkelen van een nieuwe stijloverstijgende choreografie, gemaakt door een professionele choreograaf. Verschillende werelddansstijlen komen bij elkaar, er is ruimte voor onderlinge uitwisseling en feedback.

Voor meer info

Eerste choreografietraject
In december start het eerste choreografietraject van WereldDansWerkPlaats. Vanuit de eigen dansbagage van de deelnemende dansers zal onder begeleiding van choreografe en theatermaker Nita Liem gewerkt worden aan het maken van nieuw dansmateriaal. We gaan op zoek naar nieuwe mogelijkheden om jezelf uit te drukken. We geven je tools om te starten met dans maken en middels opdrachten  werken we aan het vertellen van jouw verhaal in dans. 

Nita Liem beweegt tussen twee werelden: de oude traditie versus het hier en nu – Javaanse hofdans en hiphop. Als artistiek directeur en theatermaker bij Don’t Hit Mama zijn de sociale dansvormen uit Afrika, Azië en Amerika een basis voor vele grootstedelijke dansstijlen en producties.

Data
7, 14 en 21 december
11, 18 en 25 januari

Tijdstip: 20:00 t/m 22:00 uur 
Uiteindelijke presentatie op vrijdagavond 26 januari 
Niveau: het is belangrijk dat je wel al een dansbasis hebt, van waaruit je kunt gaan werken. Dit specifieke traject is bedoelt voor dansers die vanuit de Indiase en Indonesische danstradities komen.
  

 

  • donderdag 07 december
  • 20:00
  • De Vaillant