Kunu
terug naar overzicht

Kunu

Onias Landveld

Kunu is een multimediaal project waar woordkunst samenkomt met muziek en animatie. 

De humeurige God Elegua is mensenmoe...
Mensen zijn onverteerbaar, koppig en willen niet leren. Waarom zou hij zijn kostbare tijd verspillen aan hun onzinnige levensvragen als ze toch niet luisteren? Mensen zijn zonder dat ze het weten vervloekt  door de daden van hun ouders en voorouders. Oftewel ze hebben een Kunu. En zolang mensen dat niet begrijpen, komen ze nooit uit deze vicieuze cirkel.


Kunu is een multimediale theaterproductie waarin animatie samenkomt met live theaterspel. Acht gedichten/spoken word teksten van Oud Stadsdichter van Tilburg Onias Landveld vormen de leidraad voor componisten en animatoren om een bijzonder verhaal van menselijke strijd en groei vorm te geven. Een strijd die wordt vormgegeven door de gevolgen van trans en intergenerationele overdracht. Degene die het publiek door de vertelling van deze strijdt begeleid, is de humeurige Elegua. Een Afrikaanse Godheid die de kruispunten en wegen van de mensheid bewaakt.


Geschreven door: Onias Landveld i.s.m. productiehuis Wosu.


Proef!

Voorafgaand aan de voorstelling kun je aanschuiven voor een diner inclusief drankje. vanaf 18.30 is het theatercafé geopend en om 19.00 uur wordt het diner geserveerd. Op 28 januari proef je: Callaloo Voodoo (pittig Haïtiaans gerecht met crab en okra). Mee eten kost €10. Alvast een ticket kopen kan hier. 
 

  • zaterdag 28 januari
  • 20:00
  • Rode Zaal
  • € 10,00 (Ticket)
  • € 5,00 (Ooievaarspas)
  • Koop hier je ticket