De Vaillant SESSIES
terug naar overzicht

De Vaillant SESSIES

UIT Festival Den Haag

Een muzikale ontdekkingsreis door Transvaal en Schilderswijk tijdens UIT Festival Den Haag

Ga mee op muzikale ontdekkingsreis door Transvaal en de Schilderswijk! Laat je verrassen door een muzikale trip met in de hoofdrol nieuw talent uit de wijk, gevestigde Haagse musici en muzikanten die heuvels en dalen hebben doorkruist op de vlucht voor oorlog en geweld. Samen vertellen zij het verhaal van onze stad.

Op vrijdagavond 3 september starten De Vaillant SESSIES om 19.00 uur vanaf theater De Vaillant. Tijdens de ontdekkingsreis trek je in kleine groepjes onder begeleiding van een spraakmakende gids langs bijzondere, vaak (nog) niet bekende, pareltjes in de wijk. Daar worden de deelnemers verrast door een sprankelend en intiem optreden.

Tickets zijn binnenkort beschikbaar en kosten € 3.50, met ooievaarspas € 1.75.

SESSIES is een initiatief van Hummingbird Music en FishEyeProducties. Vanuit de overtuiging dat muziek verbindt en een universele taal is, hebben zij de handen ineen geslagen. Tijdens UIT in de Wijk van UIT Festival Den Haag tuigen zij samen met de cultuurankers Laaktheater en theater De Vaillant twee muzikale ontdekkingsreizen op door LAAK en door Transvaal en de Schilderwijk. SESSIES verbinden de stad, muzikanten én publiek.

  • vrijdag 03 september
  • 19:00
  • De Vaillant