No Fear
terug naar overzicht

No Fear

ZID THEATER – CITY ART & PERFORMANCE CENTER

Beeldende, intense en bruisende voorstelling van elf jonge performers met een vlucht-verleden over het najagen van je dromen in een nieuw land.

In de voorstelling NO FEAR bouwen elf jonge performers, met roots in zes verschillende landen, aan hun toekomstdromen. In een dynamisch samenspel van tekst, dans, muziek en beeld, creëren ze uit het niets een nieuwe wereld. De weg daarnaartoe is lang, maar de bagage die ze meenemen uit hun jeugd geeft hen de kracht om moeilijkheden te overwinnen.

Elf jonge performers met een vlucht-verleden bouwen aan hun toekomst in een nieuw land. Hun reis naar de nieuwe bestemming was een grote challenge, waarbinnen angst overwonnen moest worden, maar eenmaal aangekomen begint het eigenlijk pas...

Persoonlijke drijfveren, levensenergie en een veelzijdige speelstijl vormen de spil van deze voorstelling. Het publiek wordt meegenomen op de indrukwekkende reis van deze groep jongeren en zien hoe hun doorzettingsvermogen op de proef wordt gesteld, en hoe ze ondanks alles vasthouden aan hun dromen.

 

CREDITS

Regie: Daan Bosch

Performers: Abdulkadir Tufan, Andrina Omar, Aya Bini, Nivin Baranbo, Talal Nashawi,

William Simonyan

Dans: Issam Zemmouri, Bboy TheShadow, Zaher Hamzat

Muziek: Odai Alhayek, Semere Welday

Artistieke coördinatie: Sebo Bakker

Artistiek advies: Enkidu Khaled

Foto's: Ibrahim Selek

Technische ondersteuning: Delal Yuce, Marsel Tsjitahjan

Productie: Lot Wuisman

Stage productie: Djan Matar

Directeur en artistieke leiding FATE project: Karolina Spaić

Zakelijke leiding: Susanne Hazen