Voetnoot* 9
terug naar overzicht

Voetnoot* 9

Hizir in gesprek met ...

Woensdag 2 februari vindt een speciale editie van Voetnoot* plaats, dan is namelijk burgemeester Jan van Zanen te gast en vindt er daarna een aftertalk met verschillende jongeren plaats.

Hizir Cengiz zal de burgemeester interviewen over zijn eerste anderhalf jaar in Den Haag, de mores in de stad, aankomende gemeenteraadsverkiezingen en rol van jongeren in de Haagse samenleving. Tijdens het interview krijgen ook twee jongerenorganisaties de mogelijkheid om een vraag te stellen aan de burgemeester. Dit zijn: Changemakers, een initiatief van Centrum 1622, bestaande uit een groep ROC Mondriaan-studenten die zich inzet tegen genderongelijkheid en grensoverschrijdend gedrag, en JONG doet mee!, een platform voor jongeren die ervaringen hebben in de jeugdhulp.

Deze editie van Voetnoot* is een samenwerking tussen theater De Vaillant en de Haagse Jongerenambassadeurs. De Haagse Jongerenambassadeurs geeft gevraagd en ongevraagd advies omtrent verscheidene onderwerpen aan de gemeente Den Haag en organisaties in de stad. 

Je kunt de livestream hier volgen.

Meer informatie over Voetnoot* en het terugkijken van eerdere edities ga je naar devaillant.nl/voetnoot

Voor bezoekers vanaf 13 jaar is een geldige QR code verplicht. Meer info: coronacheck.nl