Voetnoot* 9
terug naar overzicht

Voetnoot* 9

Voetnoot* is een nieuw Haags podium voor gesprekken, filosofie, twijfel en zielenroerselen. In theater De Vaillant, midden in Den Haag, waar het weleens knettert en bruist, maar tegelijkertijd veel verhalen onderbelicht en onverteld zijn, wordt er ruimte gemaakt voor het gesprek. De jonge Haagse publicisten Hizir Cengiz gaat in gesprek met verscheidene bronnen, opzoek naar die verhalen. Voetnoot is geboren uit hun gemis van een plaats voor uitwisseling van frustraties en herkenning.

Voetnoot* zoekt in een-op-eengesprekken de diepgang van het maatschappelijke debat en probeert de bron van nuance en gesprek te zijn bij grote maatschappelijke thema's. Deze bronnen bieden met hun perspectief en ervaring de broodnodige en tijdloze context, commentaar, twijfel óf kritiek bij de dagelijkse waan. 

Zoals een voetnoot betaamt, zullen deze gesprekken de individuele opmerkingen en kanttekeningen plaatsen bij grote gebeurtenissen en abstracte thema’s, om op deze manier de gezichten erachter bloot te geven.

Meer informatie over Voetnoot* en het terugkijken van eerdere edities ga je naar devaillant.nl/voetnoot

VOOR BEZOEKERS VANAF 13 JAAR IS EEN GELDIGE QR CODE VERPLICHT. MEER INFO: CORONACHECK.NL