Lichtpuntjes
terug naar overzicht

Lichtpuntjes

#Actieplan

Wie ziet ze niet, de mooie ontmoetingen, de bloemen die gaan bloeien, de eerste vaccinaties naar vrijheid? Allemaal beleven we ook in donkere tijden mooie momenten, dromen we van de toekomst. 

Dit voorjaar verzamelen we die LICHTPUNTJES tot een grote sterrenhemel en delen ze met iedereen. Zo zijn we samen wijken van licht, hoop en verlangen. Wijken vol mooie mensen en wensen voor elkaar.

Sheranie, Nadira en Riiziane van Haags Theaterhuis gaan met De Vaillant op pad om lichtpuntjes te vangen en te delen. Samen vormen we een groot kunstwerk van licht dat we delen op websites, social media en eind 2021 in het nieuwe stadspodium AMARE in het hart van de stad.

Deel jouw lichtpuntje met ons!

Jij kunt tekeningen of foto’s sturen of een mooie gedicht. En als je wil dat Riziane, Nadira of Sheranie bij je langs komen om jouw lichtpuntjes te delen, laat het ons weten via communicatie@devaillant.nl.

Doe je mee? We gaan je dan later dit jaar verrassen met een grote show met alle lichtpuntjes, muziek van kinderen en volwassenen, met theater en dans.

  • vrijdag 14 mei
  • 13:00
  • De Vaillant