Meespeelconcert Fanfare Unbound
terug naar overzicht

Meespeelconcert Fanfare Unbound

Kunst voor het Volk

Ontmoet Haagse blazers uit alle windstreken in Theater de Vaillant!
 
Festival Blazen aan het Spui brengt de mooiste blaasmuziek naar hartje Den Haag.
Met concerten in het centrum van de stad, Amare, de Paleiskerk en de Kloosterkerk krijgt deze kunstvorm, die over de hele wereld wordt beoefend een groot podium in de stad.
 
Op vrijdagavond 20 mei organiseert het festival in de Vaillant samen met 'huisorkest' Theaterfanfare Kunst voor het Volk de avond 'Fanfare Unbound'. Over de hele wereld hebben mensen het van oorsprong 'Westerse' blaasorkest opnieuw uitgevonden, wat fascinerend in beeld is gebracht in de film 'Bewogen Koper', oftewel 'Brass Unbound' van Johan van de Keuken (te zien op het IDFA later dit jaar). Dit verbindende idee van blaasmuziek is de inspiratiebron voor Fanfare Unbound.
 
Fanfare Unbound is een meespeelconcert, een avond waarop we ook willen kennismaken met blazers uit de stad die bijvoorbeeld de weg naar de vele Haagse muziekverenigingen nog niet hebben gevonden, en waarop we blaasmuziek willen verrijken met muziek uit alle windstreken.Iedereen die een blaasinstrument speelt, dat wil gaan doen, of dat weer op wil pakken willen we oproepen om zich aan te melden voor een avond ongedwongen muziekmaken! Daarbij maakt het niet uit welk niveau je hebt, of welke stijl je speelt, iedereen is welkom!
 
Deelname is gratis, wil je eerst meer info over hoe & wat mail ons dan: info@blazenaanhetspui.nl
Meteen aanmelden kan via dit formulier

  • vrijdag 20 mei
  • 20:30
  • De Vaillant