Anywhere the wind blows
terug naar overzicht

Anywhere the wind blows

Nederlands Blazers Ensemble

Den Haag is een nieuw festival rijker. Met Pinksteren spelen toppers als Agraf, Kalben en Driss el Maloumi samen met Nederlandse artiesten als Nederlands Blazers Ensemble,  Alper Kekec en Kaya Can Gür . Op 8 juni geven de artiesten diverse voorproefjes op verschillende locaties. De Vaillant is het kloppend hart. Om 17 uur starten we bij Juliana Plaza. Erna trekken we in een karavaan op langs Bibliotheek Schilderswijk en De Vaillant. Onderweg kom je grote artiesten tegen. Zij geven intieme optredens op bijzondere plekken. Laat je verrassen door het bijzondere Berberse geluid van Agraf, de Turkse singer-songwriter Kalben, maar ook talenten uit de Schilderswijk als Fatima, Kaya Can Gür en Hanqui Zhou.

i.s.m. Muziekcentrum 1001 Nachten, Multicultureel Jongerengeluid, Bibliotheek Schilderswijk en Juliana Plaza.

Aanlsuitend vindt een programma plaats in De Vaillant. Tickets daarvoor kunt u kopen aan de kassa van De Vaillant of op de website.

 

Over het festival op 9 en 10 juni in het Zuiderstrandtheater:

Op zondag 9 en maandag 10 juni 2019 gaat een lang gekoesterde droom in vervulling van het Nederlands Blazers Ensemble! In samenwerking met het Zuiderstrandtheater in Den Haag gaat het eerste NBE-festival het daglicht zien: Anywhere The Wind Blows.

Bedacht en gespeeld door NBE samen met geweldige artiesten van heinde en verre. Een feest van veelkleurige, melancholische en verrassende klanken. Over hier en daar, over heimwee en thuis, over komen en gaan, over vroeger en nu en over wat de toekomst brengen zal: hopelijk meer vertrouwen in het vreemde en verwondering over het vertrouwde.

Anywhere The Wind Blows is een festival inclusief muziek én publiek uit alle windstreken. Inclusief sterren van wereldklasse en de blazers van het NBE. Inclusief een kleurrijke mix van klanken, beelden, geuren en smaken. Inclusief 7 podia, films en foodtrucks van overal. Waar je samen zingt, danst, proeft, lacht, viert, beleeft en… geniet! Van het beste, leukste en lekkerste van heinde en verre. Met je vrienden, familie en je buren. Met open oren en armen. Dus kom lekker aanwaaien & uitblazen!

Met o.a. Agraf, Kalben, Driss El Maloumi, Hasna El Bacharia, Souad Asla & Lemma.

Tickets en Passe-Partouts koop je via de website van het Zuiderstrandtheater. 


Alle informatie over Antwhere the wind blows vind je op de wesbite van het Nederlands Blazers Ensemble en de website van Anywherethewindblows.nl