Studio S
terug naar overzicht

Studio S

Jouw Skills, Basement Based & DWP

Studio S is hét talentontwikkelingstraject van de Haagse Schilderswijk. Jongeren met talent kunnen bij ons aankloppen en aan de slag gaan met dans, zang of rap.

Studio S helpt je verder. Jouw Skills, Basement Based en De Danswerkplaat, waar jouw talent de kans krijgt om te schitteren. Loop binnen op dinsdagavond vanaf 18.00 uur en vraag naar de mogelijkheden.

Of stuur een mail naar Lloyd: lloyd@devaillant.nl

 

De DansWerkPlaats

Bij De Danswerkplaats krijgen jonge beginnende dans groepen de ruimte om zelf aan de eigen choreo te werken. Dansers krijgen de ruimte om op een professionele plek in een echte dansomgeving te werken. 

Al meerdere jaren vindt de DWP plaats in De Vaillant. Vele groepen hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid om aan hun dansskills te werken. De DansWerkPlaats is een inititaif van Dansschool Monsoon. DWP is nu ook uitgebreid naar de donderdagavond, speciaal voor werelddans. 

Heb je behoefte aan choreografische ondersteuning? Dan zoekt de projectcoördinator samen met  jou naar een oplossing. De begeleiding die vanuit DDWP wordt aangeboden, varieert van artistiek inhoudelijk tot aan productionele coaching.

Wil je meedoen aan De Dans Werkplaats of heb je een goed dans idee?

Neem dan contact op met: Jolanda: 06-41249383 of per mail: dedanswerkplaats@gmail.com

  • dinsdag 17 april
  • 18:00
  • De Vaillant