DE TALENTROUTE
terug naar overzicht

DE TALENTROUTE

Leger des heils

Ontdek de talenten en verhalen van Haagse jongeren tijdens een verrassende route door het theater. Tijdens verschillende rondes kunnen groepjes van 15 personen een coronaproof spoor bewandelen, waarbij iedere ruimte, hoek of gang een podium kan zijn. Hier presenteren de jongeren hun eigen act: Wie zijn zij? Wat kunnen ze? En waar dromen ze van?

Afgelopen periode zijn de jongeren gecoacht door een theatermaker in het Young Talent Project, een initiatief van het Leger des Heils. Zowel vanuit de opvang als daarbuiten hebben jongeren zich aangemeld om met hun talenten aan de slag te gaan. Om te focussen op wat ze goed kunnen, in plaats van op wat minder gaat. Want opgroeien in de huidige samenleving is niet altijd even makkelijk. In dit tweedaags evenement beleef je de talenten en achtergrondverhalen van deze jongeren. Laat je meevoeren en inspireren!

Gezien het beperkte aantal plekken (i.v.m. corona), verzoeken we je alleen een plek voor deze voorstelling te reserveren wanneer je zeker bent van je komst.

Let op: deze voorstelling is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.

Klik op de knop met het tijdstip waarop je de voorstelling wilt bezoeken, een e-mail venster opent dan waar je jouw gegevens kunt invullen. (Let op: ronde 1 en 2 vinden plaats op donderdag 19 november)

 

 

  • vrijdag 22 januari
  • 10:45
  • De Vaillant