HEN Economische zelfstandigheid
terug naar overzicht

HEN Economische zelfstandigheid

PEP

Wat is het belang van economische zelfstandigheid? Wanneer ben je economisch zelfstandig? En nog belangrijker: Welke vaardigheden heb je nodig om economisch zelfstandig(er) te worden? Dat staat centraal in de komende bijeenkomst van het Haags Emancipatie Netwerk (HEN).

Zowel het HEN als de Gemeente Den Haag willen de economische zelfstandigheid en de financiële onafhankelijkheid van vrouwen vergroten. Vrouwen die hierin specifiek centraal staan zijn o.a. laagopgeleide vrouwen, vrouwen met een arbeidsbeperking, alleenstaande moeders en vrouwen met een migratieachtergrond.

Je bent van harte uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan deze HEN bijeenkomst. Michalis Koullias, adviseur – onderzoeker bij PEP, gaat in op het thema economische zelfstandigheid in Den Haag. Daarnaast zijn er twee workshops.

Tijdens HEN bijeenkomsten signaleren we knelpunten, leren we van elkaar, leggen we verbindingen, en werken we aan een gezamenlijk doel: vrouwen versterken en enthousiasmeren om te werken aan eigen doelen en (economische) zelfstandigheid.

Meld je aan

Aanmelding kan door een mail te sturen naar Wai-Kin Chung, wk.chung@pepdenhaag.nl o.v.v. ‘aanmelding HEN bijeenkomst centrum’ met daarin uw contactgegevens.

Programma

12:00 – 13:00     Inloop met lunch

13:00 – 13:10     Opening en uitleg programma dagvoorzitter

13:10 – 13:40     Presentatie thema economische zelfstandigheid

13:40 – 14:00     Naar de workshops

14:00 – 15:00     Workshopronde 1

15:00 – 15:15     Pauze

15:15 – 16:15     Workshopronde 2

16:15 – 16:30     Pauze

16:30 – 16:45     Plenaire afsluiting

16:45                  Einde

Het HEN

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Haagse Emancipatie Netwerk (HEN). Het HEN is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de activering en participatie van vrouwen in Den Haag. Het HEN is opgericht om het belang van emancipatie te blijven onderstrepen en ervoor te zorgen dat dit onderwerp niet van de agenda verdwijnt. In het platform zitten vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, waaronder Stichting Yasmin, Stichting Sarita, COC Haaglanden, Stichting Kaabassi en PEP.

Kom je ook?

www.pepdenhaag.nl

 

  • woensdag 30 oktober
  • 12:00
  • De Vaillant