Indiase danslessen: Bharata Natyam
terug naar overzicht

Indiase danslessen: Bharata Natyam

Werelddanswerkplaats

Indiase danslessen: Bharata Natyam

Indiase Dansschool Monsoon

Groepslessen

19:15 -20:30 uur | Intermediate | Alarippu en shabdam

De les wordt gestart met techniek (nritta), hier komen verschillende dansstappen en armposities aan bod, maar ook bijvoorbeeld theoretisch kennis over nekbewegingen en de ogen.De tweede helft van de les wordt gewerkt aan een specifieke dans (combinatie van natya en nritta) en repertoire herhaald.

20:30 -22:00 uur | Gevorderden | Techniekles

In de techniekles wordt puur gewerkt aan de techniek van de Bharata Natyam, stappen, passen en ritmes. Hoe kun je meer uit jezelf halen en beter in de techniek worden?

Meer weten over de Indiase Danslessen?

Heb je interesse in het volgen van reguliere, groeps-, of privé Bharata Natyam of heb je hier een vraag over? Neem contact op: info@monsoonfoundation.nl

Kijk ook op monsoonfoundation.nl

 

Over de docente

Jolanda Djaimala Boejharat is afgedanst in de Bharata Natyam op 21 november 1991, bij Smt Sitra Bonoo. Sindsdien heeft zij zich altijd ingezet om de Indiase dans (zowel de Bharata Natyam als de Kathak, als ook fusion vormen) in al haar facetten in Nederland te verbreiden. Zij heeft een glansrijke carrière als danseres achter de rug en op dit moment doceert en choreografeert zij en coacht zij beginnende dansers die op zoek zijn naar hun eigen identiteit binnen de danswereld. Zij heeft al meerdere van haar leerlingen tot het arangetram mogen begeleiden.

Bij Indiase Dansschool Monsoon zijn mogelijkheden tot het volgen van reguliere lessen, groeps- dan wel privé, op verschillende niveaus van beginnend tot vergevorderd.

  • donderdag 22 oktober
  • 19:15
  • De Vaillant