Kerstdiner - De Sociale Tafel
terug naar overzicht

Kerstdiner - De Sociale Tafel

Gezond, gezellig en Gastvrij

UITVERKOCHT!

Heeft u geen kaartje voor het Kerstdiner van De Sociale Tafel? Helaas is het uitverkocht. U bent van harte welkom bij het Kerstdiner van MOC Schilderswijk! Om de hoek van De Vaillant, Tenierstraat 15-17, en voor maar €2,50 kunt u al aanschuiven. Ook op donderdag 19 december, aanvang 18.00 uur. Wil u zich opgeven of meer weten, neem dan contact op met: tel. 06 25 39 63 32 of e-mail activiteiten@mocschilderswijk.nl

Op donderdag 19 december vieren we kerst met een feestelijke editie van de Sociale Tafel! Samen aan tafel voor een prikkie! 

Deze editie is niet zoals u gewend bent op woensdag, maar op donderdagavond! Om 17.00 uur schuiven we aan en onder het genot van live muziek van Het Haegh Trio en Mariseya genieten van een heerlijk feestdiner. U komt toch ook? Koop uw ticket nu online!

Gezellig, Gezond en Gastvrij!

Live muziek

Een van de artisten die komt optreden is Mariseya. Ze omschrijft haar muziek als AfroRnB. Deze muziek geeft een duidelijke invloed weer van haar liefde voor RnB-/Soul- en Afro muziek. Met deze twee invloeden speelt ze graag in op het maken van nieuwe muziek. Mariseya wil tijdens haar show een gevoel van gebondenheid creëren, wat haar muziek naar een hoger niveau tilt.

 

Het Sociale Tafel Kerstdiner wordt u mede aangeboden door JCI 's-Gravenhage en Stagehuis Schilderswijk

  • donderdag 19 december
  • 17:30
  • Theatercaf√©
  • € 3,50 (Ticket)
  • € 2,50 (Ooievaarspas)
  • Koop hier je ticket