Selfmade Rap (workshop)
terug naar overzicht

Selfmade Rap (workshop)

Door Edi van Dicey

Op vrijdag 23 oktober organiseert theater De Vaillant samen met Laaktheater en Can I Dream een workshop middag voor jongeren tot 18 jaar, die aan hun talent willen werken. De workshops zijn gratis én worden gegeven door ervaren talenten uit de scene. De drie workshops zijn: Dans, Theater en Rap. Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar, dus meld je snel aan door een gratis kaartje te 'kopen' via de rode knop, rechts in je scherm. Let op: Kom alleen als jij en jouw huisgenoten gezond zijn!

Workshop Rap door Edi van Dicey

Edinho, beter bekend als Edi Van Dicey, is een hiphop artiest, songwriter en producer. Ook is Edi mede-oprichter van het producers collectief Dicey, dat in 2016 en 2017 groot succes behaalde met o.a. Frenna (GOD), SFB (77 Nachten) en de Fellas (Lang Leven De Flex). Als songwriter heeft Edi hits geschreven voor o.a. DJ Sam Blans (Touchin', Bomb Nana, In Love With Your Body en She Knows), Dj Don James (We Gaan Hard), Magic&Beyond (Magic Riddim 1 & 2) en Zerodix (Pull Up).

Na jaren voor andere mensen geschreven en geproduceerd te hebben, heeft Edi besloten om zijn eigen ep uit te brengen. “Het is nu tijd om mijn verhaal te vertellen. Ik heb zoveel meegemaakt en ik wil vooral de jongere generatie een kant van hiphop laten zien, die dichter bij de realiteit ligt.” aldus Edi. Inspiratie haalt Edi uit zowel de positieve als negatieve gebeurtenissen in zijn leven. “Op mijn ep hoor je mij rappen over verschillende soorten sounds, waarbij ik elke track vocaal en tonaal uniek benader." De ep is op 8 september gereleased via alle grote streaming services. (bron Spotify Edi)