MAN
terug naar overzicht

MAN

Stagehuis Schilderswijk

De Schilderswijk is onze wijk!

Ab, Akram, Mustafa en Yason groeien hier op. Voor de één is het een springplank naar een succesvol leven, voor de ander een zogenaamd kansarme situatie waaraan hij zich niet lijkt te kunnen ontworstelen. Hoe ga je om met de verwachtingen van je familie, je vrienden en mensen van buiten de wijk? Hoe ga je om met het gevaar en de tegenslagen die voortdurend op de loer liggen? Maar vooral: hoe zorg je dat je blijft dromen? 

Het is een vrolijke vriendengroep. Ze kennen de regels van de straat en beschermen elkaar. Maar hoe kun je omgaan met de verleidingen die dit (straat)leven te bieden heeft? Wat gebeurt er als één van jouw vrienden andere keuzes maakt? En wat als je strijdt maar niemand wil het goede in je zien?

MAN is gebaseerd op de realiteit. Het publiek ziet de Schilderswijk als een gezellige plek om op te groeien, maar ook de worsteling van jongens die onder de druk van hoge verwachtingen opgroeien tot mannen. De vraag is wat zij nodig hebben om hun eigen dromen waar te maken. 

——

Bekijk de voorstelling via livestream

De voorstelling wordt in verband met maatregelen tegen COVID-19 gespeeld met een klein en besloten publiek. Wil je de voorstelling zien, kijk dan mee op 3 december om 20 uur. Kijk mee en meld je aan via Eventbrite. 

Meer informatie over de voorstelling via www.stagehuischilderswijk.nl/man

  • donderdag 03 december
  • 20:00
  • De Vaillant