Let op verplaatst! Voetjes v/d Vloer
terug naar overzicht

Let op verplaatst! Voetjes v/d Vloer

Spain Edition

Let op: VERPLAATST naar 24 oktober 15.00 uur! gekochte kaarten blijven geldig!

Zon, zee en strand: bereid je voor op Voetjes v/d Vloer Spain Edition! Op woensdag 23 oktober vanaf 14:00 vindt Voetjes v/d Vloer plaats in Sanddance Pool Club, Lloret de Mar SPANJE!

Bekijk optredens terwijl je geniet van het grote zwembad tegenover het hoofdpodium.

Artiesten:

Famodis, Chavante, Team Magic, Amidontje, Niffo’s, AJ Brocode, Rovie, Murv, HSG, L.A. Santana, Lucy, Rumeena

Dj’s

Mitchellito, S’one, Jayh Martina, JP, Odii & Gamo B2B, Django Beats, Lyshhon, Ryanbeatss, Oscar, Issa, DaveSilvano, SBA3, Lister

Ben je in de week van 21 oktober in Spanje, en lijkt het je leuk om erbij te zijn? Dan zijn er verschillende manieren om aan een kaartje te komen!

Kaartverkoop online

Koop vanaf nu je Early Bird voor 5 euro ticket via de website. Is het niet gelukt om een Early Bird ticket te verkrijgen? Dan kun je ook een reguliere ticket kopen via de website.

Voorverkoop toegangskaarten in Spanje

Van 18 oktober t/m 20 oktober kun je de kaartjes alvast in de voorverkoop in Spanje kopen voor maar 5 euro! Collins zal te vinden zijn bij de Tropics en McDonalds bij de Avinguda Just Marlés Vilarrodona in Lloret de Mar. Houd voor de tijden de social media van Collins in de gaten: @collinsz.allday op Instagram en Collinszbabyy op Snapchat.

Kaartverkoop op de dag zelf

Mocht je de voorverkoop gemist hebben, dan kun je op woensdag 23 oktober de kaartjes voor 10 euro kopen aan de kassa bij Sanddance.

 

Je Weet ‘T All Events

Je Weet ‘T All Events is een evenementenbureau dat zich gespecialiseerd heeft in het organiseren van events voor jong & oud. Dit gebeurt voornamelijk in samenwerking met diverse clubs & stichtingen. 

De doelgroepen waar Je Weet ‘T All Events zich voornamelijk op richt zijn enerzijds jongeren van 12 t/m 15 en 16 t/m 21. "Het blijft onze uitdaging om op een unieke en professionele wijze vraag en aanbod in de evenementenindustrie bij elkaar te brengen." 

Contact: thedj.s.one@gmail.com

  • donderdag 24 oktober
  • 15:00
  • De Vaillant