WereldDansWerkPlaats
terug naar overzicht

WereldDansWerkPlaats

Monsoon

WereldDansWerkPlaats geeft jou als werelddansbeoefenaar en/of choreograaf de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, met elkaar en van elkaar te leren, uit te wisselen met vakgenoten over je work-in-progress en de resultaten aan een publiek te laten zien. Dat kan een bewerking zijn van wat je al eerder gemaakt hebt, het kan een nieuwe choreografie zijn of een experimentele ontmoeting die zich ter plekke ontwikkelt. Ook als je danst in traditioneel werk waarvan de maker waarschijnlijk niet bekend is, kun je bij WereldDansWerkPlaats terecht.

 

Nieuwe danscursus Fusion Bellydance – door Vleer
Tijdens deze nieuwe 10-weekse cursus met lessen elke donderdagavond, maak je kennis met de basistechnieken van Fusion Bellydance. Met behulp van specifieke oefeningen en drills zullen wij een beter begrip ontwikkelen over de vloeiende lijnen van Fusion Bellydance en deze te belichamen. Vervolgens gaan wij deze verfijnen met leuke dans combo’s geïnspireerd op Tribal Fusion Bellydance en Urban Fusion.

Wil je optreden?
Naast de wekelijkse lessen kun je er ook voor kiezen om deel uit te maken van de beginners performance groep. In deze 10 weken creëren we een choreografie en werken we naar een optreden toe op een buikdans evenement in midden november. 

Over Vleer:
Vleer danst al vanaf kleins af aan, maar werd verliefd op Tribal Fusion Bellydance in 2008. Sindsdien is zij les gaan volgen bij o.a. Renate Bakker en Tjarda van Straten. Door de jaren heen heeft Vleer haar dansstijl verfijnt in een fusie van urban dansstijlen waaronder Popping, Hip Hop en Animation met Tribal Fusion Bellydance. Na een aantal workshops te hebben gegeven is de beslissing tot stand gekomen om een zelf vormgegeven cursus aan te bieden om deze mooie en veelzijdige dansstijl te delen met een breder publiek. Naast dat ze zelf regelmatig danst op internationale podia is ze ook werkzaam als make-up artiest met specialisatie stage make up.

Niveau: beginner (geen buikdanservaring nodig) of open (voor ervaren buikdansers opzoek naar een opfriscursus)

Het optreden met de performance groep vindt half november plaats. 

Deelnemerskosten;
Volledige cursus: €180,-
Volledige cursus + performance groep: €195,-
Losse les: €25,- 

Registratie en meer info: vle3rt7e@gmail.com

  • donderdag 13 december
  • 18:00
  • De Vaillant