De Betovering
terug naar homepage

De Betovering

Vier jij mee in De Vaillant?

Op maandag 18 optober en woensdag 20 oktober kun je vanaf 12.00 uur verschillende workshops volgen in De Vaillant én je kunt hele leuke voorstellingen bezoeken. De workshops worden doorlopend aangeboden tot 16.00 uur, dus je kunt beginnen op de tijd dat jij kunt! Op beide dagen zijn er twee workshop waar je aan deel kunt nemen. Je koopt éen kaartje voor beide workshops (€3, met ooievaarspas €1,50) en voor een voorstelling koop je apart een kaartje.

Workshops maandag 18 oktober

Art-S-Cool: We kennen allemaal kleuren zoals ze zijn, maar in combinatie met andere kleuren en vormen doen ze heel iets anders!
Maak oneindige nieuwe combinaties met kleuren en vormen die we gaan knippen en die we ook gaan laten bewegen". En aan elkaar vormen ze een dansend kleurrijk geheel. De werkjes kun je naar huis meenemen. Doe je mee met de workshop van Art-S-Cool, doorlopend van 12.00 uur tot 15.00 uur?

Studio MAKY - Monsterknuffels maken. Tijden: 12:00 t/m 13:30 uur + 14:30 t/m 16:00 uur

Voorstelling maandag 18 oktober

KLEUR BEWEEGT JOU! 4+ - LONNEKE VAN LETH DANS 

€3, €1,50 met ooievaarspas

In 'Kleur beweegt jou!' nemen de dansers van Lonneke van Leth je mee in een wereld van kleur en dans.
In het land van Pips en Blanco is alles wit. Wit is wat zij kennen, wit is veilig, wit is schoon, wit is thuis. Zou er ook iets anders bestaan dan wit? Pips en Blanco gaan op ontdekkingsreis. De vijf basisemoties boosheid, verdriet, plezier, afgunst en angst worden gekoppeld aan kleuren en bewegingen.
In deze interactieve dansvoorstelling, speciaal voor kleuters, zijn de kinderen zelf onderdeel van de voorstelling.

TIP: combineer deze voorstelling met de workshops & activiteitenmiddag: Feest van Nansi in theater De Vaillant.

Bezoek aan een voorstelling is onder begeleiding: kinderen én hun ouders of begeleiders kopen kaartjes.

Leeftijd: 4 t/m 6 jaar

Workshops woensdag 20 oktober

Make It Art Worthy - Repair Kids: Maak jouw eigen creatie met onderdelen van apparatuur. Eerst haal je iets uit elkaar en dan maak je er zelf iets van! Tijden:12.00 tot 15.00 uur

Studio MAKY - Monsterknuffels maken. Tijden:12:00 t/m 13:30 uur  + 14:30 t/m 16:00 uur

Voorstelling woensdag 20 oktober

HIEPERDEPIEP...AMBOULA! (4+) - YALLA YALLA = UITVERKOCHT!!

€3, €1,50 met ooievaarspas

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan?

“Amboula” is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig. Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. En dat je dan geen woorden nodig hebt om er samen een feestje van te maken, bleek op het Utrechtse Café Theater Festival. Hier won hij de publieksprijs!