De Sociale Tafel Thuis
terug naar homepage

De Sociale Tafel Thuis

HOERA! Na 1 juni gaat het theatercafé van De Vaillant weer open! Heeft u ook weer behoefte om elkaar weer te zien? Dat kan!

De Sociale Tafel gaat weer van start, maar zonder vaste tijden. Op woensdag, dat is wel het gezelligst, maar ook op andere dagen bent u welkom om voor een lage prijs een hapje mee te prikken.

Natuurlijk volgen we de corona-maatregelen. We houden 1,5 meter afstand. Bij binnenkomst wast u de handen. U reserveert een plekje bij onze kassa. Daar stellen we u een paar korte vragen. En we houden de tafels, relingen en deurklinken goed schoon!

Het menu ontvangt u bij binnekomst aan de kassa, daar rekent u ook alvast af. (Liefst met PIN) Op het menu kunt u twee items aankuisen en de frisdrank krijgt u er gratis bij.

Een kopje koffie of thee kunt u aan de bar bestellen. 

We hebben u gemist en we kijken er naar uit u allemaal weer te mogen ontvangen in ons theatercafé.

De Sociale Tafel Thuis mail die u van ons heeft ontvangen de afgelopen weken, blijven we u voorlopig nog sturen. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

 

Hieronder kunt u op het plaatje klikken en dan opent de nieuwsbrief in een nieuw venster. Wilt u de Sociale Tafel Thuis ook elke week in uw mailbox? Meld u dan hier aan.(klik dat bovenaan op 'Join our mailing list')