De Sociale Tafel
terug naar homepage

De Sociale Tafel

De Sociale Tafel is weer van start, maar zonder vaste tijden zoals u gewend was. Op woensdag, dat is wel het gezelligst, maar ook op andere dagen bent u welkom om voor een lage prijs een hapje mee te prikken.

Natuurlijk volgen we de corona-maatregelen. We houden 1,5 meter afstand. Bij binnenkomst wast u de handen. U reserveert een plekje bij onze kassa, dat kan telefonisch via 070-4452800. Aan de kassa stellen we u een paar korte vragen. En we houden de tafels, relingen en deurklinken goed schoon!

Het menu ontvangt u bij binnenkomst aan de kassa, daar rekent u ook alvast af. (Liefst met PIN) Op het menu kunt u twee items aankruisen en de frisdrank krijgt u er gratis bij.

Een kopje koffie of thee kunt u aan de bar bestellen. 

De Sociale Tafel Thuis mail die u van ons heeft ontvangen de afgelopen weken, blijven we u voorlopig nog sturen. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt!

Hieronder kunt u op het plaatje klikken en dan opent de nieuwsbrief in een nieuw venster. Wilt u de Sociale Tafel Thuis ook elke week in uw mailbox? Meld u dan hier aan.(klik dat bovenaan op 'Join our mailing list')