nieuwe kansen
terug naar overzicht

nieuwe kansen

Theater De Vaillant is een podium annex werkplaats waar talenten zich kunnen ontwikkelen en presenteren. Zowel voor als achter de schermen biedt de organisatie daartoe mogelijkheden.

 

Sherwin Blijd

Zo werkte Sherwin Blijd sinds 1 april 2015 bij ons als Projectleider Programma en Wijken. Hij zorgde voor kleurrijke talentontwikkeling, urban programma’s zoals Rap ’n Roer en optredens van aanstormende talenten overal in de stad. Daarnaast zorgde hij voor scholenvoorstellingen met een kleurtje die hier in huis worden gemaakt.

Door zijn kennis van de urban popcultuur en het artiestenvak heeft hij veel jongeren een stap verder geholpen in hun ontwikkeling en zo een bijdrage geleverd aan het profiel van theater De Vaillant als veelkleurig podium van Den Haag. Nu is het moment voor Sherwin daar om zijn eigen weg te gaan en wij danken hem voor zijn inzet. Heel veel succes Sherwin!!

Lloyd Resida

Steeds meer ontpopt Lloyd zich als motor achter programma’s in ons theater. Met een diploma Media en Entertainment Management, volop organisatorische kwaliteiten en bekend met de mensen en wensen in ons werkgebied is hij klaar om een nieuwe impuls te geven aan de programma’s van De Vaillant.  Met talentontwikkeling en scholenvoorstellingen, maar ook in de bijzondere samenwerking met Residentie Orkest en andere partners zal hij ons theater nog verder openstellen voor cultuur voor iedereen!

Juan Gamez

Afgelopen jaar was Juan een superstagiaire binnen ons theater. Een diploma Facilitair Leidinggevende en stevige ervaring rijker, is hij klaar om ons team te versterken en een gastvrij huis te bieden. Samen met collega’s, praktijkschoolleerlingen, stagiaires en met hooggeëerd publiek zorgt hij voor een gastvrij huis voor iedereen die mee wil doen.