Haagse Cultuuracademie
terug naar overzicht

Haagse Cultuuracademie

De Haagse Cultuuracademie is een leerprogramma voor (potentiële) professionals in de culturele sector. De Academie koppelt Haagse (startende) professionals met diverse achtergronden een jaar lang aan elkaar. In dit netwerk onderzoeken we het gevarieerde culturele aanbod van de stad en bespreken we de onderwerpen die in de stad leven. Met coaches, gastdocenten, ervaringsdeskundigen en opinieleiders geven we ‘brandstof’ aan deze groep, zodat iedere deelnemer persoonlijk groeit, maar het netwerk ook als geheel sterker wordt. Uitwisseling van kennis en samenwerking met andere deelnemers en de culturele instellingen is van groot belang. We streven daarom naar een in alle opzichten diverse groep.

Vacature
Op korte termijn zoeken wij een parttime projectleider (circa 1 dag per week) die dit project samen met onze partners invulling geeft. De projectleider werkt het projectplan verder uit, betrekt zoveel mogelijk partners, werft deelnemers en geeft verder uitvoering aan het gehele project.

Wil je meer weten? Lees het projectplan.
Heb je daarna nog vragen? Neem dan contact op met Harrie van de Louw, directeur theater De Vailliant, (harrie@devaillant.nl) of Marijn Cornelis, directeur CultuurSchakel (marijncornelis@cultuurschakel.nl).

Heb je belangstelling? Reageer dan vóór 11 december door een motivatiebrief met cv te sturen naar saskiakuijpers@cultuurschakel.nl. De gesprekken zijn alvast gepland op maandag 18 december.

Ken je iemand anders die hiervoor uitermate geschikt is? Tip diegene dan!