Feestdagen sluiting
terug naar overzicht

Feestdagen sluiting

Sluiting i.v.m. de feestdagen
Theater De Vaillant sluit van zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari 2018 haar deuren. Het kantoor van De Vaillant is in deze periode niet bereikbaar. Het eetcafé is op dinsdag 9 januari 2018 vanaf 10:00 uur weer geopend. Vanaf maandag 8 januari is het kantoor weer bereikbaar. Houdt er rekening mee dat onze afdeling planning ook gesloten is vanaf vrijdag 22 december. Boekingen en wijzigingen worden vanaf 4 januari 2017 op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Nieuwjaarsreceptie & Nieuwjaarsconcert
Begin 2018 goed met de Nieuwjaarsreceptie én het inmiddels traditionele Nieuwjaarsconcert op donderdag 18 januari 2018. Graag nodigen we u van harte uit om ook dit nieuwe jaar met ons het glas te heffen en te genieten van bijzondere samenwerkingen!

Sinds vier jaar speelt het Residentie Orkest een nieuwjaarsconcert in De Vaillant samen met talenten uit de wijk. De nieuwjaarsconcerten in de Cultuurankers zijn een gezamenlijk initiatief van theater De Vaillant en Residentie Orkest. Een traditie die alle partijen graag in ere houden; deze editie ook weer met optredens van The Residents en jonge talenten uit de wijk. Kaarten kosten maar €2,-, dus wacht niet te lang met reserveren, want ook traditiegetrouw is het snel uitverkocht. 

Een samenwerking van theater de Vaillant met Bewonersorganisatie De Paraplu, Buurtcentrum De Mussen en City Mondial. Gezamenlijk proosten wij graag op het nieuwe jaar en de kansen die voor ons liggen.
 
Wij wensen u hele fijne feestdagen en een fantastisch 2018!