Proef
terug naar homepage

Proef

In theater De Vaillant proef je wereldse smaken op het podium en in de keuken. Iedere maand zie je een voorstelling op het podium met een eigen smaak en verhaal. Voorstellingen die gaan over identiteit, cultuur of afkomst. De makers gebruiken hun eigen diverse achtergrond in de voorstelling en nemen je mee in het verhaal van hun identiteit. Laat je verrassen door het talent van de veelal jonge makers. 


EET MEE: Voorafgaand aan de voorstelling kun je in De Vaillant een hapje eten, in de smaak van de voorstelling. Koop je kaarten en reserveer de maaltijd snel via de links hieronder. Een maaltijd kost €10, inclusief drankje. Vanaf 18.30 uur kun je in het theatercafé terecht en om 19.00 uur wordt het eten opgediend. 


Suwokono

Deze voorstelling is geannuleerd.


My religion doesn't define me

Afra Ernst

Vrijdag 16 december | 20.00 uur | €7,50, met Ooievaarspas €3,75

 

In deze dansvoorstelling ga je mee in de zoektocht van Afra en Senna waarin ze hun plek binnen de maatschappij proberen te vinden. Je ontdekt de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen in de samenleving van nu. Een kwetsbare en krachtige contemporary en hip hop choreografie.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je heerlijk eten voor een prikkie! Mee eten kost €10 en het eten wordt om 18.30 uur opgediend. Tickets voor het diner koop je vooraf online, klik op de knop hierboven. Op het menu staat: West Afrikaans stoofpotje met kip en zoete aardappel. 


KUNU

Onias Landveld

zaterdag 28 januari | 20.00 uur | €10, met Ooievaarspas €5

 

Kunu is een multimediaal project waar woordkunst samenkomt met muziek en animatie. 

De humeurige God Elegua is mensen moe... Mensen zijn onverteerbaar, koppig en willen niet leren. Mensen zijn zonder dat ze het weten vervloekt door de daden van hun ouders en voorouders. Oftewel ze hebben een Kunu. En zolang mensen dat niet begrijpen, komen ze nooit uit deze vicieuze cirkel.

Voorafgaand aan de voorstelling kun je heerlijk eten voor een prikkie! Mee eten kost €10 en het eten wordt om 18.30 uur opgediend. Tickets voor het diner koop je vooraf online, klik op de knop hierboven. Op het menu staat: Callaloo Voodoo, pittig Haïtiaans gerecht met crab en okra.