Torenconcert
terug naar homepage

Torenconcert

De toren van theater De Vaillant is het hoogste podium van de stad. Ver van het publiek en ver te horen. Verschillende artiesten hebben hier de afgelopen jaren opgetreden. Ons theater is gesloten, maar het buiten podium blijft open!

Op onverwachte momenten treden de komende periode artiesten op vanaf het hoogste punt van de toren. Om alle Hagenaars een hart onder de riem te steken en om te laten horen dat er nog heel veel moois wordt gemaakt.

Hoor jij muziek? Zet je ramen open en geniet!

Geef jij een Torenconcert? Dat kan!

Ben je muzikant en wil jij graag jouw muziek met de stad delen? Geef je dan op!

De toren is erg hoog en het panoramadek is alleen met de trap bereikbaar. Zonder hoogtevrees én met een instrument dat makkelijk zes verdiepingen de trap op kan kun je optreden! Er is minimale ondersteuning van techniek en er zijn 2 microfoons beschikbaar. Er mogen maximaal twee artiesten op de toren. Het optreden duurt ongeveer 2 keer een kwartier. Voor ZZP-ers is een vergoeding beschikbaar. Stuur een mail naar onze programmeur Lloyd, zet daarin je naam en telefoonnummer. Graag ook een filmpje of een muziekbestand met een eerder optreden meesturen. Dan bekijken wij of het mogelijk is vanaf onze toren. Wij nemen dan contact met je op.

Bekijk hier wie je voor zijn gegaan:

 

De torenconcerten worden mogelijk gemaakt door: