Torenconcerten
terug naar homepage

Torenconcerten

Op dinsdag 26 mei speelt Kees Kingsize op de toren van De Vaillant.

Kees Kingsize is in de Haagse muziekscene geen onbekende. Deze muzikale duizendpoot beheerst vele stijlen en ziet een hoog Swing-gehalte altijd als een must.

Unieke gitarist-zanger Kees Kingsize speelt Swing en Blues alsof hij t zelf uitgevonden heeft! (Volkskrant 2012).

Beïnvloed door gitaristen als T-Bone Walker, Lonnie Johnson, Hendrix en Django Reinhardt werd zijn smakelijke, expressieve, economische en in essentie coole Blues een begrip bij Haagsche muziekliefhebbers. Je hebt geen andere keus als de Blues jou uitkiest! zegt hij over zijn authentieke sound.

Hoor je muziek? Zet je ramen open en geniet!


De toren van theater De Vaillant is het hoogste podium van de stad. Ver van het publiek en ver te horen. Verschillende artiesten hebben hier de afgelopen jaren opgetreden. Ons theater is gesloten, maar het buiten podium blijft open!

Op onverwachte momenten treden artiesten op vanaf het panoramadek. Om onze wijkbewoners en andere Hagenaars een cultureel hart onder de riem te steken met muziek uit alle windstreken. Hoor jij muziek? Zet je ramen open en geniet!

Ben je zanger of muzikant en wil jij graag jouw muziek delen? Geef dan een Torenconcert!

De toren is erg hoog en het panoramadek is alleen met de trap bereikbaar. Zonder hoogtevrees én met een instrument dat makkelijk zes verdiepingen de trap op kan kun je optreden! Er is minimale ondersteuning van techniek en er zijn 2 microfoons beschikbaar. Er mogen maximaal twee artiesten op de toren. Het optreden duurt ongeveer 2 keer een kwartier. Voor ZZP-ers is een vergoeding beschikbaar. Stuur een mail naar onze programmeur Lloyd, zet daarin je naam en telefoonnummer. Graag ook een filmpje of een muziekbestand met een eerder optreden meesturen. Dan bekijken wij of het mogelijk is en nemen contact met je op.

 

Bekijk hier wie je voor zijn gegaan:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

De torenconcerten worden mogelijk gemaakt door: