UIT Week in De Vaillant
terug naar homepage

UIT Week in De Vaillant

Een hele week genieten van muziek, theater, gesprekken en lekker eten. Dat is wat we doen van 2 september tot en met 9 september in De Vaillant. Kijk naar lokaal en internationaal talent, urban optredens en nog veel meer. Alle smaken en kleuren die De Vaillant rijk is komen voorbij in een hele week UIT in De Vaillant.

Kom dagelijks ontbijten voor een prikkie onder begeleiding van live muziek, schuif aan bij de Sociale Tafel of geniet van een goed gesprek tijdens Voetnoot*.

Je maakt het allemaal mee in De Vaillant!


Maandag 5 september | dinsdag 6 september | woensdag 7 september | donderdag 8 september | vrijdag 9 september

Muziekontbijt

9.00 - 11.00 uur | €3,50 met Ooievaarspas €1,75

Begin je dag goed en proef cultuur tijdens het dagelijks ontbijtbuffet met live muziek.

Koop je kaartje voor het Muziekontbijt:

Maandag 5 september: klik hier 

Dinsdag 6 september: klik hier

Woensdag 7 september: klik hier

Donderdag 8 september: klik hier

Vrijdag 9 september: klik hier


Vrijdag 2 september

VOETJES V/D VLOER

VOETJES VD VLOER AROUND THE WORLD THE MIXTAPE | 2 SEPTEMBER | 20.00 UUR | €2,50 INCLUSIEF FRISDRANK (OOIEVAARSPAS €1,25)

LEEFTIJD: 13 T/M 17 JAAR

Collinsz Allday neemt je mee Around the World! 

Op vrijdag 2 september vanaf 20.00 uur kun je weer helemaal los gaan of de beste DJ's uit de stad en het land. Én we hebben een live act die je niet wilt missen!

Van deze speciale Mixtape editie kun je nog lag nagenieten. Collinsz Allday dropt een mixtape van de show op Soundcloud, direct na afloop. 

Koop je kaartje voor Voetjes v/d Vloer: klik hier.

Meer info volgt, dus houd onze Instagram in de gaten voor line-up! 


Zaterdag 3 september

Fatima en de vrouw met 1001 gezichten

Komische voorstelling met lef van Mouna Laroussi

20.00 uur | €7,50 / €3,75 Ooievaarspas

Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen. 

Verhalen die ook werkelijk tot leven komen, van het brutale nichtje Bouchra tot de kwetsbare oude Haj. Met een bont gezelschap aan karakters schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Door Fatima haar stem te lenen neemt ze daarbij geen blad voor de mond. Omdat die gezellige Marokkaanse tante goudeerlijk zegt wat ze van de dingen vindt, maar ook oor heeft voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen. 

Maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach. Als je het allemaal niet meer zo goed weet in de wereld, kom dan gezellig langs bij Fatima!

Koop je kaartje voor Fatima en de vrouw met 1001 gezichten: klik hier.

Zondag 4 september

UITmarkt - UIT Festival Den Haag

De Vaillant met de Beatmobiel (met DJ Boogiefever) op het Lange Voorhout

De jaarlijkse UIT Markt op de Lange Voorhout is terug! Zie wat het nieuwe culturele seizoen voor je in petto heeft, bekijk optredens of bezoek een theater of museum.

Programma UIT Markt

Bekijk het hele programma hier. 


Dinsdag 6 september 

Studio S

Elke dinsdagavond | Werk aan jouw talent! Studio huur vanaf €7,50 per uur.

Werk aan jouw talent! Ben je tussen de 15 en 27 jaar? Loop binnen of reserveer
een studio.

Bekijk alle mogelijkheden en meer info hier


Woensdag 7 september

Voetnoot*

19.00 uur | Gratis 

Voetnoot*  is een Haags podium voor gesprekken, filosofie, twijfel en zielenroerselen. In theater De Vaillant, midden in Den Haag, waar het weleens knettert en bruist, maar tegelijkertijd veel verhalen onderbelicht en onverteld zijn, wordt er ruimte gemaakt voor het gesprek. De jonge Haagse publicisten n Hizir Cengiz gaat in gesprek met verscheidene bronnen, opzoek naar die verhalen. Voetnoot is geboren uit het gemis van een plaats voor uitwisseling van frustraties en herkenning.

Koop je kaartje voor Voetnoot*: klik hier.


Donderdag 8 september

Tipiko Den Haag - De magie van instrumenten

20.30 uur | €8,- / €4,- (Ooievaarspas)

De muzikanten van Caribisch muziekensemble Tipiko Den Haag en enkele bijzondere gasten vertellen hun persoonlijke verhaal: waarom is hun muziekinstrument voor hen zo belangrijk?

Sommige instrumenten zul je meteen herkennen, anderen instrumenten zijn een stuk minder bekend, maar allemaal hebben ze hun verhaal. Bij sommige instrumenten zijn het verhalen over magische eigenschappen… Ontdek wat vaak verscholen blijft achter de muziek en kom genieten van de swingende ritmes van de ABC eilanden!

Koop je kaartje voor Tipiko Den Haag - De magie van instrumenten: klik hier